Close modal
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου Close modal

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Close search
Αναζήτηση
QUEST - Probiotix Gold Ενισχυμένο Συμπλήρωμα Προβιοτικών με 8 Διαφορετικά Στελέχη 15 Κάψουλες
-15%

QUEST - Probiotix Gold Ενισχυμένο Συμπλήρωμα Προβιοτικών με 8 Διαφορετικά Στελέχη 15 Κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 7198
15.95€ 13.55€
Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες *Η τιμή ισχύει μόνο για παραγγελίες μέσω eshop
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 109 Πόντους
ΤΟ TOURIKI ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ:
Λόγω της ενισχυμένης του σύνθεσης, το ProBiotix Gold είναι ιδανικό και για περιόδους που λαμβάνεται αντιβίωση και απαιτείται η γρήγορη αναδόμηση της εντερικής και της κολπικής χλωρίδας. Τα προβιοτικά του ProBiotix Gold μπορούν σύμφωνα με μελέτες να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της χλωρίδας του εντέρου που διαταράσσεται από την αντιβίωση και να μειώσουν τον κίνδυνο διάρροιας και διαταραχών στην κολπική χλωρίδα.

Κάθε κάψουλα ProBiotix Gold αποδίδει 15 δισεκατομμύρια προβιοτικά, τα οποία συμβάλλουν στην ισορροπία της εντερικής χλωρίδας, την καλή λειτουργία του εντέρου και την αποφυγή γαστρεντερικών διαταραχών, όπως δυσκοιλιότητας ή διάρροιας. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • Ενισχυμένη σύνθεση με 8 διαφορετικά προβιοτικά
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε σταθερά ζωντανά βακτήρια – 15 δις ανά κάψουλα
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans
  • Δεν περιέχει γαλακτοκομικά συστατικά (λακτόζη)
  • Σε DR κάψουλες που απελευθερώνουν τα προβιοτικά απευθείας στο έντερο

Τα βακτήρια του εντέρου προστατεύουν από τον διαβήτη τύπου 2
Τα υψηλά επίπεδα ενός οξέος στο έντερο - που παράγεται από εντερικά βακτήρια - σταματούν την ανάπτυξη διαβήτη τύπου 2, της πάθησης που σχετίζεται με τον τρόπο ζωής και την κακή διατροφή.

Όπως ανακάλυψαν Φινλανδοί ερευνητές, το ινδολοπροπιονικό οξύ, ένας μεταβολίτης που παράγουν τα βακτήρια στο έντερο, βοηθά το πάγκρεας να παράγει περισσότερη ινσουλίνη, η οποία χρησιμοποιείται για τη διάσπαση των σακχάρων στις τροφές.

Το έντερο παράγει περισσότερο οξύ όταν καταναλώνουμε τροφές ολικής άλεσης και φυτικές ίνες. Η κατανάλωση λιγότερων κορεσμένων λιπαρών βοηθά επίσης στην ενθάρρυνση της παραγωγής του οξέος, λένε οι ερευνητές.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το ινδολοπροπιονικό οξύ στον διαβήτη όταν αξιολόγησαν 200 άτομα, τα οποία ήταν όλα υπέρβαρα και δεν μεταβόλιζαν σωστά τη γλυκόζη, το σάκχαρο του αίματος.

Αν και ήταν όλοι υποψήφιοι για διαβήτη, μόνο οι μισοί από αυτούς εμφάνισαν πραγματικά την ασθένεια. Η μία μεγάλη διαφορά ήταν ότι όσοι δεν ανάπτυξαν διαβήτη είχαν υψηλά επίπεδα ινδολοπροπιονικού οξέος στο έντερό τους. Φάνηκε ότι τα υψηλά επίπεδα ινδολοπροπιονικού οξέος συμβάλλουν στην έκκριση ινσουλίνης από τα παγκρεατικά β-κύτταρα, γεγονός που εξηγεί την προστατευτική του δράση κατά του διαβήτη.

«Προηγούμενες μελέτες είχαν συσχετίσει τα εντερικά βακτήρια με τον κίνδυνο εκδήλωσης διαβήτη σε υπέρβαρα άτομα. Η μελέτη μας όμως δείχνει ότι το ινδολοπροπιονικό οξύ μπορεί να αποτελεί έναν σημαντικό μεσολαβητή για να έχει η διατροφή προστατευτική δράση», δήλωσε ο Κάτι Χανχίνεβα, ένας από τους συμμετέχοντες επιστήμονες στην ερευνητική ομάδα.


Μια έως δύο κάψουλες την ημέρα με ή μετά από κάποιο γεύμα μαζί με νερό.

Θρεπτική Αξία
Μια κάψουλα παρέχει:
Καλλιέργεια γαλακτικών βακτηρίων (προβιοτικά) 50mg

Αποδίδει 15 δισεκατομμύρια:



L.acidophilus
L.rhamnosus
L.casei
L.plantarum
L.paraplantarum
L.bulgaricus
L.gasseri
L.fermentum

Έκδοχα
Μαλτοδεξτρίνη (σταθεροποιητής φόρμουλας και τροφή βακτηρίων)
Στεατικό μαγνήσιο (λιπαντικό υλικό)
Ασκορβικό οξύ (αντιοξειδωτικό)
Κέλυφος κάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, gellan gum)

ΧΩΡΙΣ
Υδρογονωμένα λίπη, ζωικά συστατικά, τεχνητά συντηρητικά, χρώματα και αρωματικές ουσίες, πρόσθετη ζάχαρη, λακτόζη, αλάτι, μαγιά, σίτο ή γλουτένη.

Espa - 2014-2020