Close modal
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου Close modal

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Close search
Αναζήτηση
KORRES - Κρέμα Χεριών με Αμύγδαλο & Βούτυρο Καριτέ 75ml
-38%

KORRES - Κρέμα Χεριών με Αμύγδαλο & Βούτυρο Καριτέ 75ml

Κωδικός προϊόντος: 4139
8.92€ 5.53€
Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες *Η τιμή ισχύει μόνο για παραγγελίες μέσω eshop
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 45 Πόντους
Προϊόν της σειράς Korres Περιποίηση Σώματος Korres
ΤΟ TOURIKI ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ:
Αμυγδαλέλαιο με Βούτυρο Karite

Θρεπτική, μη λιπαρή κρέμα χεριών ιδανική για ξηρά και σκασμένα χέρια. Το βούτυρο Karite, σε συνδυασμο με το Αμυγδαλέλαιο και την προβιταμίνη B5, ενυδατώνει και τρέφει σε βάθος τα σκασμένα χέρια, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και τη λεία όψη της επιδερμίδας.

Με βιολογικό αμυγδαλέλαιο απο την Ελασσόνα
Το βιολογικό Αμυγδαλέλαιο στις συνθέσεις ΚΟΡΡΕΣ παρασκευάζεται με ψυχρή έκθλιψη βιολογικών αμυγδάλων [καρποί του δέντρου Prunus amygdalus dulcis] στα οποία έχει διατηρηθεί η καφέ, λεπτή επιδερμίδα στο εξωτερικό τους. Αυτή η διαδικασία οδηγεί στην παραγωγή ενός ανώτερου ποιοτικά ελαίου σε επίπεδο συγκέντρωσης δραστικών συστατικών [σε σύγκριση με το αντίστοιχο έλαιο που προέρχεται από καρπούς στους οποίους έχει αφαιρεθεί η καφέ επιδερμίδα], καθώς σύμφωνα με βιβλιογραφικά δεδομένα, επιβεβαιωμένα με εργαστηριακές μελέτες, η οξειδωτική σταθερότητα του Αμυγδαλέλαιου αποδίδεται στο υψηλό περιεχόμενο α-τοκοφερόλης. Το έλαιο που προκύπτει από την τελική επεξεργασία, διαθέτει ποιοτικά χαρακτηριστικά σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές, για παράδειγμα βάσει περιεχομένου σε ολεϊκό οξύ και α-τοκοφερόλη.
Το βιολογικό Αμυγδαλέλαιο της ΚΟΡΡΕΣ έχει μετρηθεί ως προς την οξειδωτική του σταθερότητα με τη μέθοδο Rancimat [μέθοδος με την οποία ελέγχεται το αντιοξειδωτικό δυναμικό ενός ελαίου], αποδεικνύοντας την υψηλή αντιοξειδωτική προστασία που προσφέρει.
Espa - 2014-2020